Oct. 31, 2012

Läst, läst å läst. Trots det inte klar, vilket kanske inte är så konstigt. Jag fixar inte 550 sidor på en dag. Men jag har ju i morgon morgon oxå. Om en stund är det dags för Greys! Natti natti!

I did it myself!

Dagen började med ett MRL-pass. Det gick hur bra som helst, kroppen kändes lätt att flytta på och det gjorde inte ont varken i knäet eller ryggen lade några hinder i vägen. Skänkte en tacksam tanke åt högre makter, men sen insåg jag. JAG FIXADE DET HÄR!, ALLDELES SJÄLV. Jag är nöjd med mig själv. Faktiskt. 
 
Efter träning och sol var det dags för veckohandling. Sedan var det dags att fixa till den lilla detaljen att förhandla mitt hem från ett u-hem till ett hem. D v s köpa en låda rödvin. Nu har jag käkat lunch och ska sätta mig ner och läsa "Nya perspektiv på ledarskap", iförd min one-piece och sockiplast (typ). 
 
Hej hopp robotsnopp!
Taggar: självförtroende, mrl, rödvin, träning;

Svårdefinierat....

Är mitt sinnestillstånd just nu. Fast egentligen är jag nog rätt nöjd. Har jobbat färdigt på jobbet för veckan och städat, vilket var mycket mer än jag trodde att jag skulle orka med idag.
 
Min kropp köper inte det här med tidsändringar. Grrrr! Vaknar tio över fem och min kropp tror att den är tio över sex och dags att gå upp. Men det är klart man får mycket gjort innan sömnbristen börjar sätta åt hjärnan!
 
Är mindre nöjd med att Astrolites ställt in p g a sjukdom på lördag. Jo, jag vet, det blir Green Kryptonite, å det kan säkert vara bra det med, men det är inte Astrolites.... Jag blev ju svårt såld på dom efter spelningen på Lane i maj när vi var där på möhippa....Men det går väl fler tåg kan tänka, om inte annat så i januari på Rockabilly Mayhem. Näe nu ska jag våldsäta lite keso och sätta mig i soffan och titta på "Göta Kanal"-såpan på trean och se hur det går för kapten Ägget idag.
Taggar: Sömnbrist?, astrolites, green kryptonite;