Farväl 2017 and good ridence👊

Jag kan liksom inte se 2017 med klar blick än. Det är för nära, framför allt hösten. Hösten som började med schemahelvetet och orsakade en dominoeffekt på allt. Trötthet, tidsbrist, stress = kortisolpåslag och sockerätande för att orka hålla ögonen öppna. Resultat:? Jo rå tjock som fan blir en. Men jag överlevde till och med de dagar när absolut inget kunde dra upp mig ur skorna. 

De första åtta månaderna på året då? Som i en dimma. Höjdpunkter har det funnits, helt klart. Mayhem i vintras, turen till Falun/Rättvik med pinupporna, Rockin Jamboree och Old Style Weekend var riktiga höjdare måste jag säga.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)
Jo då mycket roligt har det varit, den gemensamma nämnaren är vänner. Inte illa för en gammal introvert.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Mat är myyys🥔

Trots feber i förkylning blev eftermiddagskvällen helt enligt planerna. Jag o Mr Right lagade hummer Thermidor och oxfilé med hasselbackspotatis med murkelsås. Det är favoriter❤️. Bra ble det men det brukar det ju bli när vi lagar mat tillsammans👍 (null)

Bättre förr?????

Lyssnade precis på Nationalteatern. Konstaterade att det inte är fråga om romantisering eller nostalgi, det är dokumentärt. Det var faktiskt så det var, det söps, röktes på o sniffades till höger o vänster. Folk var både fulla å höga i skolan. Så sägs det att det var bättre förr? Helt jävla obegripligt. Vår klass Hade vakter på NO:n, vi reste oss o gick om lektionerna var tråkiga. Nä det var fan INTE bättre förr.