Stray cats, power walk och en bra vecka!

Summerar veckan. Jag sitter i mitt kök, det spöregnar ute, jag har datorn, god musik och ett glas rött. Alltså har det inte gått helt åt helsike. Eller rättare sagt det har gått ganska bra. Vi har hunnit med två ledningsgruppsmöten den här veckan och vi börjar nästa vecka med ett. Han är omättlig den där chefen....Obs skämt! Känsliga läsare varnas. Surar fortfarande lite över att missa fredagsfikat varje vecka, men jag överlever nog det med. Idag var det dags för kära kollegan Kerstin att gå  i pension, eller övergå i mormor-mode skulle jag väl tro att det blir. Hon kommer att vara saknad både av oss och av eleverna. Kääärstin säger de, ler och lägger huvet på sned. Hon ska avtackas i lite större format den 10 september. 
 
Efter jobbet blev det inköp av trålkräftor a 199 kr kilot. Ska bli smaskigt. I samma veva som det så träffade jag min gamle elev Marcus, numera tv-kändis och just nu före detta elev på Lundsberg. Han hoppades på att det skulle öppna igen, men vi får väl se hur det blir med den saken.....Han är så störtskön. Står och ska betala mina kräftor så hör jag någon som ylar "kvinna" bakom mig. (Det var ju förvisso en helt riktig iakttagelse...) Sen får man en go kram och en fikainbjudan, vilken jag tyvärr fick avböja. Efter ännu en sömnlös natt (när fan ska det sluta?) var mitt sikte inställt på att komma hem och slänga mig i bingen. Vilket jag också gjorde. Nu har jag varit ute och gått en halvmil. Som tur var så regnade det bara de sista 500 metrarna. Men dyblöt blev jag icke desto mindre. Med mig på turen idag hade jag Straycats. Inget sätter så bra fart på benen som rockabilly! Fastnade speciellt för den här låten
 
Underligt nog kan jag inte minnas den från den tiden det begav sig. D v s väääldigt tidigt 80-tal.
 
 
 
Taggar: fredag, power walk, rödvin, sömnlös;

Än kan kärringen!

Tänka sig, än kan kärringen! Promenerade till ett möte idag. Fick ett hej och en mycket inbjudande blick av en målare som inte alls såg så pjåkig ut själv.... Najs med lite egoboost, men ingen orsak till oro. Jag har den vackraste mannen i världen å han är den ende jag vill ha. Men det är ju alltid trevligt att känna sig uppskattad. Varför skulle jag inte göra det förresten? Enligt min egen ringa åsikt är jag snyggare, smalare och smartare nu än jag var när jag var tjugo. Vissa attribut har förvisso drabbats av gravitationen. Men jag säger som Eddie, man kan stoppa in dom i en bh som är trång. 
 
För mig handlar som sagt den här låten om min unge vackre man...will he still love me when I'm no longer beatiful?
 
 
Taggar: young and beautiful?;

Men oj, jag glömde!

När jag lagt mig gårkväll insåg jag att jag glömt av dig, käre bloggen. Det händer inte ofta, faktiskt. Dagen igår gick i ett hysteriskt tempo med varenda minut som inte var lektion intecknad av möten. Handla, laga middag iväg och träna. 
 
Egentligen borde jag varit dödstrött när det var träningsdags men det gick superbra. Börjar kunna plocka på mer normala vikter nu. Gillas helt klart. 
 
Dagen idag då? En 500 kcal dag. Tänker inte dricka pulver utan käka i stället. Det går att leva på 500 kcal. Faktiskt ganska bra t o m. Usch, vilket i-lands problem om man tänker på alla svältande på jorden. Jag svälter, frivilligt, sjukt är vad det är! 
 
Ja, ja, nu är det bäst att jag sätter fart, mycket att göra idag med!
Taggar: bråttom, i-landsproblem, lycka, stress, träning;