Väl förrättat värv!

Tillbringat dagen med rättning, nej förlåt formativ bedömning menar jag så klart. Ja, jag har ju hunnit med ett indoor  pass oxå. Efter middagen for jag till Partille o gick på bolaget. Efter det templet a k a Allum. Där var det spackel o spektakel. Skulle föreställa turkisk bazar. Det var helt nya grader av förnedring för personalen. Som de var utspökade....

Good morning Sunshine?!

God morgon kära dagbok! Klockan är halv åtta och det är ljust ute. Det har det nog varit i åtminståne en halvtimme. Idg fick jag lov att sova fram till just halv åtta. Vaknar halv sju, för att min telefon vibrerar och talar om att jag har fullt antal liv i Candy Crush! Ja, ja, jag insåg snabbt att jag var för pigg för att somna om. Jag har rensat ut kolhydraterna ur kosten sedan i söndags. Känns väldigt bra i kroppen, konstigt nog. Får väl släpa mig iväg till bolaget och handla xcider Bright inför helgen för att hålla min braa kurva. Lördagen är det dags för Powers höstmarknad. Vilken jag lovat mig själv att inte åka på. Jag vet ju att jag kommer att vara helt död i flera dagar efteråt. För att inte tala om vilken ÅGREN jag kommer att ha. Suck! Borde verkligen INTE.... Troligen inte Ågren i samma dimension som förra året då vi av misstag råkade göra ett outplånligt intryck i Vara....Så illa ska det väl inte bli. Egentligen vill jag på Halloweenfest på Swania på kvällen där, men vad det blir av det får vara osvuret. Mina kvällar blir ju sällan särskilt långa. 
 
I morse hittade jag något att göra i Fort Myers, sandstatyfestival! Tror dock att det kan vara av vikt att fixa boende innan. Villl ju inte återuppleva förra året när vi missat att det var NASCAR samma dag vi landade. Hotellrum? Tog många timmar att hitta......Ikväll skulle jag vilja ta fram kartan och planera lite. Undrar om mannen i mitt liv är med på det?
 
Näe nu börjar det väl bli dags att fokusera på den här dagen:
 
  1. MRL-pass
  2. Veckohandling
  3. Städ
  4. Plugg
Kom igång rejält med plugget igårkväll. Tror jag börjar få grepp om vad jag ska skriva om. Faktiskt. Det reder sig nog den här gången också....

Lugnet innan stormen....

Fortbildningsdag på gymnasiet. Vid två blev vi hemskickade för att undvika stormen. Skönt. Kisselisa är kvar hos svärpäronen. Vi får hämta henne i morgon. Det blir nog bra. Om jag inte sagt det tidigare så provkör hon sina kattvakter. Hon ska bo hos svärpäronen när vi är i Florida. Tror det kommer funka utmärkt. 
 
Nu då? tittar på min jättehög med jobb och plugg. Tror jag väljer att sätta mig med en kursbok och njuta av den elektriska belysningen så länge den varar! Ha det nu så bra och blås inte bort!
Taggar: jobba, plugg, regn, stormvarning;