Grymme rockabilly!

Trots ett visst mentalt motstånd mot gårdagens festande så blev det kul ändå.... Träffade gamla bekantingar och fick DANSA, DANSA, DANSA!

Go Getters var i sitt esse! Det här var en spelning de gillade. Jag diggar det nya materialet. En ny favorit dök upp igår. Det var en gammal Buddy Holly låt (minns inte vad den heter, även om den spelas oupphörligt i huvet) i Ska tempo! Det var kul. Ibland behöver det gamla materialet lite nya influenser. Kul kul kul!

näe nu ska jag tvinga prinsessan att göra NO-läxan!

Första ölen....

Ska tydligen mot all förmodan gå ut i kväll. Jag som verkligen känner mig så pigg och positiv. Kan det vara den instundande födelsedagen som spökar tro. Försöker tänka positivt:

Jag är INTE patetisk Jag är INTE patetiskt Jag är INTE patetisk!!!!!

konstigt funkar inte. För lätt patetisk är man ju när man vill hänga med 25-åringarna, se ut som 25-åringarna och bära sig åt som 25-åringarna - fast man fyller 23 för 21 gången om en vecka! Ha där fick ni allt en mattegåta att grunna på!

Så ikväll blir det GO GETTERS i Spekerödsparken! Patetisk or not!

Planet Terror




Hey Har tillbringat ännu en fredagskväll med att se på film, sequel kan man väl säga från förra fredagen. Såg Planet Terror, som hör ihop med Death proof. Loved it! Totally!

GIRLPOWER!!!!