Proppmätt!

Har precis käkat burritos till middag. Ska läsa Byhålabladet och Lärarnas tidning och jäsa på soffan. Sen blir det MRL-pass. Har ett visst mentalt motstånd men det kommer att gå bra. Något som däremot inte är bra är att det inte är någon Greys anatomy idag. Trist sånt.

Lilla J är tillbaka på sjuka huset för tredje gången. Kanske dags att byta sjukhus???? Man kan ju undra. Av helt egoistiska skäl vill jag att hon ska bli bra. Jag vill inte oroa mig för henne också när jag är på andra sidan Atlanten. Det räcker så bra att oroa mig för mina egna små avkommor och vad de kan tänkas hitta på när Mor inte övervakar dom.....

Chaos week på jobbet närmar sig sitt slut. Jag lovar att tre dagars Eget Arbete med valda delar av ens klass är ganska tärande.... det går ju bra med dem som sysselsätter sig själva, men de mer trögstartade är det desto värre med. Men jag har i alla fall hunnit med det mesta som ska göras innan jag går på ledigt. I morse köpte jag, alias KvastHilda den glada påskkärringen, ett stort påskägg och fyllde det med ett kilo smågodis åt mina glada lagkamrater. Tror nog att det var min mest uppskattade insats som lagledare hittills!

Nä soffan var det, sa Bull.

Trött och oglad!

Tycker verkligen inte livet är någon hit just nu. Stökigt och bökigt på jobbet, stökigt och bökigt hemma. Resfeber i mängder. Trött som en gnu.

Inte ens ett litet tröstköp av ett st 39 kr klocka på Netto hjälpte. Fast söt är den. Den kommer troligen att få min nickelallergi att nå nya spännande nivåer, men ändå.

Har för övrigt glömt att berätta att jag ska ta bort mitt knäppa födelsemärke när jag kommit hem. Fru doktorn blev alldeles jätteglad när jag sa att det var helt okej med kandidater närvarande. Undrar om jag verkligen har tänkt rätt. Jag ska låta ett stycke läkare, på vårdcentralen i Gråbo, operera på mig medans ett gäng glada amatörer tittar på?! Kan väl inte gå fel eller?

:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(:-( :-( :-(

Räcker det som uttryck för mitt missnöje? Tror nog det. Jag antar att jag inte har så mycket att deppa över, men jag tänker göra det ändå, så det så! Det går över när det går över!

Nationella Kjolveckan!

Har fått för mig att jag ska gå i kjol hela veckan. Ska bli intressant att se hur det går. Idag hade jag fått på mig en röd en, den var ikran för kort upptäckte jag när jag gått hemifrån. Löstes genom att dra ner dragkedjan en bit så att jag kunde sätta den på höften. Man får inte va dum för då visar man rumpan! å de vill jag ju inte.

Ska prexist till att sätta på makaronerna. Det blir Strogankorv idag. Sedan blir det träning och efter det så blir det tydligen SO-studier med Lillsessan som visst glömt bort att plugga i helgen?!?! Hur nu det kunde gå till. Obegripligt.

Idag gick jag till jobbet i kläder som egentligen passar min privata person så mycket bättre, men det var som en påminnelse. Fick nämligen en uppenbarelse i lördags när jag var ute och åkte bil med mina allra goaste vänner. Det är ju DET som livet handlar om. INTE jobb å sånt egentligen. Så därför blev det lite mera rockabilly än vanligt idag å jag tror jag ska köra racet hela veckan. Jag behöver verkligen lära mig det där med vad som ska prioriteras....

Puts å Kråm på ER! Nu äR dEt VåR!