En får sno sig om en ska hinne mä'

Nyss hemkommen från VV-sekten, mycket nöjd med resultatet. Har lyckats tappa bort fem kilo på en månad. Bestämde mig för att ta en match med datorn. På något vis hade bildskärmen, eller ja inte själva skärmen då men bilden vänt sig på tvären. Vann matchen! Nästa punkt på programmet är Ullared såpan. Hoppas verkligen att den går idag, annars blir jag besviken. Ringde f ö min lilla bror också för att kolla om hans små tonårshäxor var lediga till att umgås med sin kusin, d v s min tonårshäxa. Det skulle nog gå bra! Så just nu ser det faktiskt ut som om jag kommer iväg till Kumla i helgen. Ser verkligen fram emot det. Längtar så efter er mina vänner!

Har tänkt ett tag att jag ska berätta att mördarrondellen, d v s den rondellen vi krockade med i augusti är lagad nu. Nu är den som ny igen! Jag har naturligtvis inte ringt och talat om att det var vi som gjort sönder den... hoppas ingen skvallrar!

Kanondag på jobbet igen. Nej, jag är inte ironisk, lektionerna funkade kanonbra!

No, nu är det TV-time!

Have a good one!

Det är något särskilt med söndagar....

I motsats till många av mina vänner lider jag inte av den minsta måndagsångest. Jag älskar söndagar, i alla fall dom när jag inte är bakis. Jag hamnar i någon sorts harmoniskt kontemplativt tillstånd där jag bara är helt lugn. Jag älskar för övrigt också söndagsvin, men något sånt blir det ju inte just nu när Viktväktarna har tagit över styrningen över mitt liv.... Det är ju lite trist.

Lägger just nu tankekraft på vad jag ska göra med min söndagsmiddag. Det blir nog fläskkotletter med klyftpotatis i ugn och rödvinssås. Jag är sugen på efterrätt och funderar på om det går att göra någon light variant av Gino.... det skulle vara så gott!

Nej nu går det inte att skjuta upp längre, jag måste sätta mig och jobba!

SOLEN!

Tänka sig idag har solen faktiskt gått upp! Det är fantastiskt. Kanske hinner ut och plocka lite mossa innan combaten idag.

Ha en bra dag, så hörs vi sen!