Saker är inte alltid som de verkar...

Kört till Tampa idag. Med en klump i magen. Snålbokade hotell på booking. Självplågade mig efteråt med att läsa omdömena om hotellet. Kackerlackor, smuts, otrevlig personal,,värdelös frukost....ungefär 1500 omdömen i den stilen. Drog ut på incheckningen genom ett besök på Sallys beatisupplies. Men till sist fick vi åka hit. Trevlig personal, rent rum utan kackerlackor. Frukosten och hur mycket väsen det blir utanför återstår att se.... 

När jag googlade saker att göra i Tampa dök Skipper'smokehouse upp. Vi åkte dit. Tittade skeptiskt på det som mötte oss... Men bestämde oss för att gå in. Det visade sig vara en lyckträff. Jag har ätit catfish, den var ljuvlig, fullständigt ljuvlig. Serverad i styrofoam... Totalt oväsentligt. Stället var knökfullt och det förstår jag. Mums! Efter maten lyssnade vi på reggaebandet i den fantastiska utomhusbaren. Publiken var verkligen blandad. Sicket otroligt coolt ställe!

Been to Gulligatorland

Idag har jag varit och åkt airboat och klämt på gulligatorer, hägrar, kossor och kalkoner. Vi sladdade o bar oss åt i massa fort fart. Älskar det! Oops vi är tillbaka på Seralago. Gårdagen ägnades åt shopping. Sephora, Levis store o Converse. Sedan mötte vi upp Nisse Helena o Mikko på hotellet. Bra dagar. Nu middagsdags.

Another day in paradiset!

Vaknade precis i ett ☁ Daytona. Gårdagen bjöd på 🚗 🌞 🛁 och sprit. Vi gick miljarder steg också. Boothill var bra även om bandet inte föll oss på läppen riktigt. tom blick. Försöker nog se söt ut tror jag?!