Gave myself some hard Love today.

Efter Mr Rights uppmaning fick jag tummen ur och beställt en nacke-axelmassage. Idag genomfördes behandlingen. Efteråt har jag känt mig full, trött och lite lätt nedstämd. Min förmåga som bilförare har nog vart sådär. Men köra var jag tvungen till. Hade ju date med Storsess. Den avlöpte dock väl och var mysig. Nu är jag hemma, fortfarande groggy. Efter nästa behandling ska jag inte planera in massor... 

En oväntad händelse...

Igår kom maken hem och föreslog att vi skulle åka till Arne och Cirre och hälsa på. Tredubbelt kors i taket, det är alltså inte varje dag min man föreslår socialt umgänge! Anledningen var att Arboga Sören är på besök och ville träffa mr Right.
 
Som jag misstänkte var det fullt party! Men vi höll oss på den smala vägen. I morse skänkte jag en medlidsam tanke till Arne som skulle upp och jobba klockan 6. Jag vände min bakfyllefria kropp i sängen och somnade om, gött!
 
 
Men jag ska inte förhäva mig och sätta mig på höga hästar. Ikväll blir det en öl och  resten vin med gamla kollegor (kollega). Uppslutningen verkar inte bli så stor. Men kul blir det. 
 
Nu träning och lite handling.
 
Ha re göttans!

Skabbig var ordet!

På en trevlig tillställning i söndags fick jag höra att en karl sagt till sin fru att hon såg skabbig ut när fejkfransarna ramlade av. Kan inte annat än instämma. Hur hon såg ut har jag ingen aning om men jag ser definitivt skabbig ut. Idag klippte jag av de sista tre överlånga på varje öga. 
 
Bild:imagechef.com
 
Som tur är sammanfaller det här med min snart fullbordade kompetensutveckling i lösögonfransditsättning. Det har faktiskt fungerat utmärkt vid ett flertal tillfällen senaste veckan. Antal gånger jag gett upp och skitit i det? 0. Så det så! Med lite beslutsamhet så går det mesta. 
 
 
Add some purple hair and that's me alright!