He ain't toyin' around - my Toyboy!

Det är inte bara vin och kvinnor som blir bättre med åren. Det gäller faktiskt män också. Min Toyboy blir bara bättre och bättre. Igår var han ute och övningskörde sin nya "leksak", en plasmaskärare. En grej man skär i metall med, i ganska tjock metall. Sedan kom han in, duschade och grejade. Plötsligt ser jag att han piper ut i garaget igen?? hmm tänkte jag...Efter ett par minuter kommer han in och lägger ett litet hjärta utskuret ur 4-5mm tjock plåt i mitt knä. Är han inte så söt att man nästan smäller av?

Another day in paradise...

För en gångs skull så är inte rubriken bara sarkastisk. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om m in dag men det är betydligt bättre än alternativet....Vilket det är får ni ju räkna ut själva. Däremot så är jag väldigt tacksam för att jag kom ifrån jobbet så tidigt att jag hann se solen, komma hem när det fortfarande var ljust och att jag hade råd att köpa några körsbärskvistar och en ny vas för att lysa upp tillvaron. Jag har vårabstinens, då är dagsljus bra. 
 
Valde efter en stunds velande att stanna hemma och ta en sväng på löpbandet i stället för att åka till gymmet. Det var nog ett klokt beslut. Nu hinner jag både se Big Bang Theory och läsa lite mera läxa...Bra va!

Snurrigt...

Nu snurrar perspektiv på och teorier om handledning i huvet på mig. Men det var ROLIGT att träffa sina kursare igen och det sker med övertygelsen om att det här fixar vi tillsammans. Å det gör vi!