Mr Right, very right!

Igår var Vronkan och Lukaz här på middag med drinkar å tillbehör. Mr Right agerade bartender, servitör och allt möjligt. Själva satt vi på altanen och njöt av livet. Jag är sååå tacksam för all service vi fick av min älsk. Ibland imponerar han nåt rent otroligt. Plötsligt händer det. Ja, pojkar så är det, jag vet ju att några av hans kompisar brukar läsa här (lustigt, för det gör aldrig han) och de kommer nog att tycka att han stökar till det för dem med så hög servicenivå!
 
I morse var vi liiiite sletna, mest jag o Vronkan då. Lukaz och Mr Right verkade inte alls lika ankomna. Fördelen med bakrus är ju att det går över. Nu är det ju en gång för alla så att serveras det Margaritas så slutar det garanterat i fylla. De är nämligen redigt alkoholstarka de drinkarna. Men ack så goda. Citronerna var helt fantastiska och inte sura alls den här gången. Smaskens!
 
Ikväll är det Valborgsmässoafton. Om vi ska göra något åt den saken återstår att se. Kan bli en sväng in på stan, men säkert är det inte. Jag jobbar på att övertyga mr Right om att vi ska äta på LeRum idag. Vi får väl se hur det går med övertalandet... Har inte någon större lust att laga mat. Det gjorde jag ju igår. Jag bakade en rabarber och hallonpaj också. Den blev väldigt to die for den med... Det här inlägget blev det absolut ingen ordning med, så tokigt. Men ni hänger nog med även om den röda tråden lyser med sin frånvaro.
Taggar: margarita, mat, otroliga vänner;

Yiiihaaaa!

Nu är det bevisat. Det hjälper inte att jag är nykter. Music is a drug for me. Spelningen igår var SÅ fantastisk. Ren skär lycka. Dansade 8000 steg enligt telefonen. Längst fram vid scenkanten som Vanligt. Kläderna var genomblöta när spelningen var slut. De inte bara låter bra de här pöjka - de är vackra oxå. Men det är ju ingen nyhet. 

Tryin' on a new outfit today - called dignity ;)

Nu ska jag väl strax slänga mig i duschen igen, gjorde ju det igår. Jag ska ju ut bland fölk i kväll. I nyktert tillstånd, därav rubriken. Ska bli spännande det här. Det är ju en gång för alla så att jag har lite jobbigt med folk. Det kan vara svårt att tro, men så är det. Obekvämt när jag inte är i min yrkesroll eller bland folk jag känner väl. Det blir så mycket enklare att ta folk när man fått en drink eller två, så är det bara. Jag vet att det inte är något tecken på mental hälsa direkt, men det är ett faktum. Det är bland annat det här som ligger bakom att jag så sällan kör. (Det och mitt extremt usla mörkerseende!)
 
Men idag ska jag köra mig själv till Alingsås och MX Rockbar. Vad gör man inte för idoldyrkan? Fördelen är ju att jag kan köra mig själv hem så fort jag vill. Brist på bakrus kommer förhoppningsvis att leda till att jag orkar ta mig upp och gå på Sprint-passet imorgon.
Taggar: JLT, John Lindberg, Rockabilly lifestyle, pinuplife, rockabilly, rocknroll;