Lite morrig....

Att det ska vara så svårt att få va nöjd! Eller egentligen har jag väl inga stora anledningar att va missnöjd, men just nu är det Lillsessans gymnasium i höst som stör mig nåt så kopiöst. Här har man jobbat häcken av sig för att hitta nåt som passar o så tar de lik förbannat inte in henne. Nå nå, än är inte diskussionen över, men det stör mig att man ska behöva lägga så mycket energi på det här. Sötåsens lilla grupp fick hon inte plats i, men vi ska söka PRIV så får vi väl se hur det går. Hon är ju faktiskt godkänd i allt utom matte och engelska, så hon måste läsa programinriktat - hon kan ju inte tillbringa  fem dagar i veckan med att läsa matte och engelska och tappa resten av allt hon lärt sig - eller hur?

Har satt det lilla livet på tåget till Kumla idag, så får hon muntra upp sig med lite kusinumgänge.  När jag ändå var i Alingsås gick jag och handlade på Maxi och där vid bokdisken så hittade jag Lille Mats! Vi passade på att rekommendera lite böcker till varandra samtidigt som vi gick igenom respektive midsommarhelger. Kul att prata böcker med en kille faktiskt, är ju mer van att göra det med tjejer (damer, tanter, ladies - kalla oss vad ni vill, i själ och hjärta är vi ff tjejer!)

I morgon kommer Veronique och Susanne hit och förgyller min tillvaro till lunch, sen tror jag att jag drar ner till Helena i Falkenberg för kvällen. Drömmis kanske inte blir så jättenöjd, men jag måste få se lite saltvatten när vädret nu ska vara bra och jag inte har något barn yngre än 38 att ta hand om.

Have a good one! Måste ägna mina revben i ugnen lite tid, så de blir klara så att jag och Dr Dröm kan käka när jag zumbat färdigt för kvällen sen!

Sträcker på mig, gäspar och försöker komma till liv!

Sovit som en potta skit i natt - eller kanske något bättre för jag tror inte skit sover alls. Jag har sovit en del, haft ännu en vidrig mardröm, blivit väckt av Ollekatten flera gånger och på detta en snarkande gubbe! Men när man får ligga kvar till halvåtta på morgonen ska man inte klaga. Så det så!

Igår blev det mest hushållsarbete och ett pumppass. JO förresten -  färgade ju Lillsessans hår flamingorosa också. Det tog sin lilla tid men blev väl skapligt. I alla fall så länge det rosa sitter kvar. Hon hade tråkigt igår det lilla livet. Bägge kompisarna hade dragit iväg till Smögen.... I morgon vill hon åka till Tildakusinen. Vi får väl se hur det blir med det. Jag tror nog att hon kommer iväg. Men då måste de små raringarna ta hand om sin lillkusin Olle. Lite förvirrande det där va? en katt som heter Olle och en kusin som heter Olle, de är förvisso söta bägge två.

Idag ska jag in å dejta Storsessan - hon fyller ju på fredag men då har hon dragit till Hultsfred på Hay Ride så då ses vi ju inte. Då får det bli idag i stället. Ikväll skulle vi väl ev. få besök av Norrland å Värånikan, de skulle lämna vår byggnadsställning. Det är oroande - brukar innebära att jag ska utföra någon sorts arbete. Tvätta eller måla huset.....VILL INTE SÅNT - men lär väl få göra det ändå. Väntar för övrigt fortfarande på det beryktade gruslasset som jag tydligen ska skyffla ut.

Hemmafru-mode för mig verkar inte riktigt vara detsamma som för "Svenska Hollywoodfruar" - tydligen en helt annan deal för "Svenska Gråbo-fruar"!

Good morning Grååååbo!

Nu har jag ägnat den senaste en och en halv timmen åt att vakna till liv. Starten var inget  vidare, rejäl huvudvärk, men efter en halvliter kaffe så börjar det rätta till sig. Jag ska väl så småningom få på mig nån sorts kläder och röja upp här. Är det inte konstigt, vi har ju knappt vart hemma alls på hela helgen och här ser ut som Jerusalems förstörelse?

Solen lyser väl lite med sin frånvaro ännu, vilket kanske är bra för jag behöver nog gå ut och vattna mina små blomster.

Idag vill Lillsessan att vi fixar hennes rosa hår. Eller rättare sagt hon vill att jag hjälper till och färgar håret rosa så det får jag väl göra då. Det går ju alltid att hälla i en förpackning mörkbrunt om det blir hemskt.

Nu går vi här och väntar på att få veta om hon kommit in på Naturbruk på Sötåsen eller inte...Varför ska de ungdomar som har mest behov av framförhållning vänta längst? Man kan ju inte annat än undra.

Helgen då? Åhhh allldeles underbar. Drömmis födelsedagskalas i torsdags blev bra, även om jag knappt hann utanför köket. Fredagen kände jag mig inte helt pigg på, men men, det ble allt bättre än jag trott. Även om jag nu blev lurad - fetlurad. Som  tur var så hade vi förstånd nog att åka hem tidigt den kvällen också. Tack lilla gubben för att du körde. Klockan 12 på midsommardagen så bar färden iväg mot Lysekil. Perfekt dag, perfekt väder och perfekta vänner. Det var bra studs på mig måste jag säga. Först rymde jag iväg och åkte med Klaes en sväng och sen tog jag mig en tur med Tommy i vår gamle Buick! Kul va det! Om jag lyckas ta mig över den mentala puckeln att ladda upp lite bilder så ska jag göra det... men jag gillar inte bilduppladdningen hos blogg.se så är det bara. Det tar ju tusen år att få dit en bild.

Förrestenjag  hittade en dubbelgångar till vår bil. Samma modell och samma färg. Trodde nästan det var vår en stund där, men den stod ju på fel plats. Däremot så var det annan färg på inredningen! (Ja, det kan väl hända att skicket var ganska mycket bättre än vår.)

Näe plocka och städa var det... och en sväng ner till tvättmaskinen. Ha det gött!