morrr!

Blev precis uppringd av nån från nåt fondbolag, som naturligtvis ville sälja något. Söndag 15.30! Dom är fan helt otroliga...jag blev så arg så att jag inte ens kunde göra mig lustig på hans bekostnad. Antar att han kom lätt undan. Men som sagt, hur fan kan dom med att hålla på till och med på en söndagseftermiddag...

BTW plantorna fixade! Yihaa!

Helgen, so far!

Svinkall söndag. Ska iväg å träna om en liten stund så det är väl dags att klä sig, kanske. Sitter i pyjamas, morgonrock och raggsockar, kallt som sagt.

Gårdagen fungerade över förväntan. Visst var det lite bakissegt där på förmiddan, men jag imponerade på mig själv eftersom jag följde med Drömmis och farbror Alzheimer till Verktygsboden i Borås. Drömmis köpte ett ställ till V8 motorer. Han planerar nämligen att lyfta motorn ur Cadillacen och fixa o trixa lite med den. Sen for vi till Jula och köpte en motorlyft, bra o ha grejer i varje raggares liv....

Kvällen i fredags var skojig. Men för h-e 126 spänn för en grogg.... trist sånt tycker jag. Banden var bra, både förbandet och Evil Emil. Det var kul att upptäcka att man kände igen förbandet. Gamla musiker i nytt band!

Igår fick pojkarna gå ut o roa sig själva. De hade KUK-kväll = Kul Utan Kärringar... Synd att jag missade bandet, men jag hade ingen energi över och dessutom en bestämd känsla av att jag verkligen behöver träna idag.

Idag ska vi på middag hos svärpäronen (hoppas jag), dessutom ska jag göra ett engelskaprov och plantera om växter. Ja, ni läste rätt. Jag vet att blommor inte är min grej, men nu ska jag ta mig samman och fixa lite. Innan dom begår självmord, vilket nog ligger nära till hands för ett par av dom!

Ha en skön söndag!

Nightlife!

Är inne på min tredje öl. Ja, jag är en dålig människa, kanske lite sämre än alla andra, eller kanske "helt enkelt lite bättre än alla andra" precis som morfar Simon.... Det där förstog nog bara en del, men det får ni nog leva med.

Pratade just med världens bästa Verånika. Hon orkade inte med kvällens partaj, vilket jag kan förstå. Jag har ju inte varit på Dansbandskryss till Tyskland i veckan. Det har hon och tydligen blivit intervjuad i radio. Synd att jag missade det....

Hade svenska med en nia idag. Det är så fantastiskt kul att ha nior. Hoppas min klass blir lika bra till nästa år. Pillutta dej, jag vet nåt om nästa år som jag inte vet om jag får säga än så jag gör väl inte det. Men det gör mig glad i alla fall.... Livet är kul när man får som man vill!

Näe nu ska jag dricka lite mer onyttig öl! Ha en skön kväll! I morgon kan det bli ännu mera partaj om det vill sig väl. På Yankee Cars spelar det fantastiska bandet Ischias. Vill höra dom. Dom är bra!