Mmmmmåndag!

Hoppsan några av er kanske märkte att jag inte skrev ett endaste ord igår. Vad kan då ha hänt? antingen har jag haft det väldigt bra eller väldigt dåligt. Den här gången har jag haft det väldigt bra och helt enkelt inte hunnit med.

Började dagen med combatpass. Jösses vad kul det var. Sedan iväg till Svågerråger och Sivandivan på ett litet "kolla in nya huset" besök. Efter det hemfärd, middag och en kväll i soffan tittandes på FLÅKLYPA GRANDPRIX. Lite rolig var filmen allt, men inte sådär över sig. Men det fanns helt klart en del sköna karaktärer i den. Jag hann dessutom med att prova balklänning på Lillsessan. Haleluja, inte ett stygn jag behöver sy! Perfa helt enkelt.

Idag är det ännu en måndag i tillvaron, jobb, middag och träning står på programmet! Ha det göttans så länge!

 

Ögongodis!









Hälsningar från ett i övrigt svinkallt Göteborg...........

God morgon världen!

Ser ut genom mitt fönster, molnigt, kallt och några enstaka solstrålar. Men skam den som ger sig. Marieholm blir det i alla fall. I övrigt idag då. Hemmakväll känns det som just nu. Men osvuret är väl fortfarande bäst.

Önskar min www.rockabillykitten.blogg.se 'S söta sambo Emma en bra födelsedag!

Ska väl försöka släpa mig ner och hänga tvätt då innan jag gör mig iordning.

Får ju tacka för gårdagskvällen hos bästaste bästkompisarna, det var supertrevligt som vanligt. Bubbel är gott! även om magkatarren inte riktigt uppskattar det.

Nä sätt fart nu kärring, det här håller inte!