Helt plötsligt förändras synen på livet.....

Helt plötsligt är det lyx att få vara trött efter en dag på jobbet, för det finns ju de som inte får det. De som fått hela sin värld och sitt liv förändrat på några timmar. Små barn som inte har en mamma längre, en fästman utan fästmö, syskon och föräldrar.

Det låter helt skruvat att sörja någon man aldrig mött, men det är faktiskt så det är. Sabina - krigarprinsessan har förlorat sin sista strid. Hon får vila nu efter all smärta och all jävelskap som cancer kan orsaka. Men ändå - 34 år - man har rätt att vänta sig mer av livet. Men livet är ju ingen rättighet. Det är ju något man får, och får behålla om man har tur....

Tänker på hennes döttrar som ska leva utan sin mamma. Tänker på min brors barn som lever utan sin mamma och har gjort det nu i två år. Det är inte rättvist, men livet är inte rättvist....

Trist tant tänker

Trött, tröttare, Maria! så är läget just nu. Tänkte jag skulle göra en lite roligare uppdatering från helgens äventyr, men har inte hunnit. Hinner nog i morgon kanske. Lite mindre arbetsbelastning då.

Annars är mest alla människor förkylda så in i bänken. Idag känns det som om jag också har nåt på gång.. ,men det har jag bara inte tid med så det går inte. Gäääsp! Fy vad tråkig jag är.... Återkommer!

Söndag och Sommartid

Kom åter till mitt hem för ett par timmar sedan. Vi har haft det jättekul och trevligt, men det är alltid skönt att komma hem. Det blev en fantastiskt rolig Tibroresa även om vädret inte direkt var för oss. Men det funkade. Den gamle Chevan gick gott med sin kompressor. Bra klös i grejerna måsta jag säga.


Efter Tibro så var det uppsamling på Bonna. Det beslutades att vi skulle åka till Jönssonligan i Borås, chauffören skulle hämta upp sin tjej där. Jönssonligan  är inte ett ställe jag gillar. Så den resan kunde vi ju gett fan i, men vi hade i alla fall kul på vägen och det är ju resan som räknas.....

Man får ju vara glad att man kan ha kul. Läser ju Sabinas kamp. Just nu så är hon väldigt dålig, det ser helt enkelt mörkt ut för hennes del. Det gör mig lite ledsen och nedstämd.